deniseinaustralie.reismee.nl

Byron Bay

De andere dag moesten we voor 10 uur uitgecheckt zijn bij ons hostel , de bus kwam ons ook weer om 10 uur ophalen om door te gaan naar Byron Bay.

Gelukkig was de bus maar een half uur te laat...

Het was ongeveer 2 uurtjes rijden met de bus en dan waren we in Byron Bay. Natuurlijk waren Judith en ik weer lekker goed voorbereid (niet dus). We hadden dus eigenlijk onze accommodatie moeten boeken voor in Byron Bay maar waren het min of meer vergeten omdat we ook super slecht WiFi hadden. Dus we kwamen in Byron Bay aan zonder slaapplek ??

Onze organisatie had wel een hostel op papier gezet wat we hadden moeten boeken dus die hadden we gebeld maar er was geen plek meer in dit hostel...

Toen waren we door iemand van een ander hostel naar een plek gebracht waar we WiFi hadden en even konden opzoeken voor een slaapplek. Natuurlijk zal het is mee zitten... alle hostels in Byron Bay waren vol.

Nou bij het hostel waar we dus WiFi hadden hebben we uiteindelijk toch maar een nacht geboekt helaas was dit een heel duur hostel je betaalde hier $40 dollar per nacht. Ook was het nog is het meest bizarre hostel wat we hebben gehad. Het leek wel een feestplek , iedereen stonk naar zweet en drank en iedereen was dronken.

Die middag hebben we een beetje op het strand gezeten, want toen was het nog wel lekker weer. Daarna hoorde we dat er in de avond een feestje was dus natuurlijk waren we van de partij! Dit was ook niet eens zomaar een feest... het was echt niet normaal. Het was buiten bij het hostel op het dak en iedereen was mega dronken en er was een Dj en heel veel mensen waren verkleed als superman, kip etc.

Daar hadden we wat mensen leren kennen en hebben we nog een drankspelletje mee gedaan en gingen we bierpongen. Voordat we gingen moesten we nog even geld pakken op onze kamer , maar toen we op onze kamer kwamen zat daar ons kamergenootje met een jongen die helemaal van de wereld was.

Natuurlijk ging het weer mis en moest hij overgeven , dit was echt zo goor. Ik kon het echt niet aan en ben naar de gang gegaan. Judith probeerde nog een tasje voor hem te houden maar hij snapte er niks meer van hahahaha. Die avond zijn we nog op stap geweest naar het beroemde Cheeky Monkeys , dit is een club waar je niet normaal op de grond kan dansen maar waar iedereen op tafels danst.

Het was een neon feest dus iedereen zat helemaal onder de neon verf en het was echt heel gezellig. Toen we terug kwamen gingen we proberen te slapen. Ons kamergenootje werd ook ziek door de drank. We hoorde haar allemaal zeggen: oh no, oh no, oh no... en ja hoor nummer 2 had overgegeven op onze kamer.

Het zal is meezitten....

De ochtend erna moesten we weer verder, want we hadden voor de andere nachten een ander hostel geboekt die wat goedkoper was. Hier moesten we ook nog is heen lopen met die zware tassen , gelukkig was het niet zo ver. Toen we bij het hostel aan kwamen hebben we ons tassen neergezet en zijn we een beetje rond gaan lopen in het stadje.

Het is een heel leuk maar ook apart stadje , het is meer een soort hippie stadje. Iedereen is stoned en lopen op bloten voeten of slippers en hebben allemaal van die hippie kleren aan.


Reacties

Reacties

Hanny van helvoirt

Hoi Denise jullie hebben het welmeegemaakt zeg hoop dat het verder toch wat meer mee zit gr oma

Tonny van Helvoirt

Hoi Denise ik heb je verhaal gelezen wat een avontuur!!! Lijkt me helemaal te gek. Nog veel reisplezier voor beide en goed uitkijken hè! Groetjes Tonny

Maria van Helvoirt

Hoi Denise
Dit is wel heel avontuurlijk zeg.
Heel anders danWolluk?
Je komt ook van alles tegen he!!!
Zo maak je toch heel veel mee.
Leuk om jullie te volgen??
Groetjes

Stefanroos

Jullie maken het wel allemaal mee haha waar is dat feestje hier is dat feestje haha xxx

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!