deniseinaustralie.reismee.nl

Yamba

Na 10 uur lang rijden met de bus waren we dan eindelijk aangekomen in Yamba. Dit is een heel klein en rustig dorpje met heel veel mooie stranden. Die middag toen we aankwamen hebben we meteen onze bikini aangedaan en zijn we naar t strand geweest. We hebben niet echt gezwommen omdat het water echt super koud was , en er helemaal niemand op het strand was. Dus durfde we het niet goed.

Het eerste strand waar we heen waren was Pippi Beach , dat was een groot strand waar echt helemaal niemand was. Het water was helder blauw met een wit strand. Wat ook echt gaaf was is dat we daar walvissen hebben gezien Je zag ze daar vanuit de kant gewoon omhoog springen , was echt heeel vet om te zien.

Daarna zijn we doorgelopen naar een ander strand en hebben daar heel de middag een beetje gelegen. We hadden in de avond in ons hostel nog een bierpong waar we nog aan mee hebben gedaan.

De dag erna hadden we onze eerste surf les Oh oh wat een ramp , maar na een paar keer vallen is het me wel gelukt! ik kon staan!!!

De dag erna wel echt mega veel spierpijn maar het was de moeite waard. Deze dag hebben we eigenlijk ook vrij weinig gedaan , ook omdat het weer niet echt goed was.

In de avond hadden we afgesproken met wat mensen van het hostel om op het strand wat te drinken. Helaas konden we ze nergens vinden , maar we hebben wel naar een super mooie zonsondergang gekeken. Dit was echt zo mooi om te zien , de lucht was gewoon roze met paars en in de zee kon je de dolfijnen zien.

Toen het donker werd zijn we terug gegaan naar het hostel en hebben we boven op het dakterras nog wat gedronken en gekletst met een paar mensen.

Daarna zijn we heerlijk gaan slapen.


Reacties

Reacties

Gerian

????

Maria

Wat zijn dit heerlijke verhalen om te lezen
Super gaaf allemaal. En al zoveel gezien. Leuk hoor!!!
Blijf jullie zeker volgen.
Groetjes. Maria

Tonny van Helvoirt

Hoi denise wat een mooi verhaal weer om te lezen en wat een mooie belevenissen,ik blijf je volgen hoor. Groetjes Tonny

Birgitta van Brussel

Hoi Denise,leuk je verhalen te lezen zoals je weet ben ik vroeger ook in Australië geweest dus kan op deze manier weer genieten van jouw mooie verhalen en foto's
Geniet er maar lekker van!
Groetjes van je buurvrouw x

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!